Jegindølejren

Jegindølejren

Jegindølejren ligger midt på denne fantastiske smukke Jegindø. Du kommer ned fra Thyholmsiden enten fra Tambohus eller fra Hvidbjerg og ser hvordan øen ligger så flot omkranset af fjorden. Den lille bro fører dig over på øen hvor du som noget af det første ser den smukke Jegind Kirke. Kører du videre forbi kirken kommer du ned til den lille havn med de karekteristiske små fiskekuttere. Her er der et aktivt fiskermiljø indenfor rejefiskeri og muslinger. Marinaens flotte både ligger her imellem små feriehytter og spisestedet som hver dag tilbyder varm mad, enten leveret eller serveret i restaurenten, hvor der også kan nydes en forfriskning.

Jegindølejren er den gamle kommuneskole og sidst Efterskole, som nu er ombygget til lejrskole.

Her kan man holde alt fra bryllupper og familiefester til firmaarrangementer og skoler der skal på koloni/introture. Der er mulighed for overnatning for op til 250 personer.

Den store festsal kan rumme 150 personer og med mulighed for brug af scene. Der er hyggeligt lysdæmning på vægge og loft samt mulighed for brug af projektor og storskærm.

Den lille sal bruges ofte til små arrangementer og her er der mulighed for stoleopsætning til foredrag. Man kan lukke af til den store sal og alligevel bruge både aula og køkken separat.

Køkkenet er et top proffesionelt køkken med alt i maskiner såsom 2 konvektionsovne og gaskomfur, stor kipsteger og fuldautomatisk hætteopvaskemaskine. Alt i porcelæn til 150 personer med rød/ hvidvinsglas samt champagneglas hvis ønsket. Der er kartoffelskrællemaskine samt kølerum og fryserum. Ved større arrangementer kan  køkkenpersonale benytte personalerum over køkkenet. Der kan her imod betaling også vaskes/tørres tøj i et dertil indrettet rum. Der forfindes endvidere tørreskab til meget vådt udetøj.

Jegindølejren består desuden af flere undervisningslokaler med borde/stole og tavler. Der er  lærerværelse med konferencebord og forskellige lokaler med kontorudstyr. Der er det gamle bibliotek, der kan bruges som lounge. Der er gymnastiksalen som står fuld intakt med alle redskaber. Dette vil kunne lejes med ved større grupper/selskaber som har forskellige events/konferencer eller generel undervisning på planen.

For den fysiske udendørsaktivitet kan man benytte boldbanen med fodboldmål, eller man kan leje hiking-udstyr, (telt/sovepose og madlavningsudstyr) og udforske de 18 kilometer strand, der omkranser øen.

Sidst men ikke mindst få fast pris på alle varer fra købmand inden bestilling. Varerne bliver leveret og indsat gratis i kølerum og køkken. Uåbnede varer tages retur, dog ikke mælkeprodukter. 

If you would rather see this page in another language, click on the flag below.