Hvad vi tilbyder

Igennem de sidste 15 år har op imod 3000 studerende hvert år lært hinanden at kende ved introture ved vores første lejr, Stendislejren. Med den største respekt og beundring for de unge tutorer, der hvert år arrangerer og udfører et fantastisk stykke arbejde for at indvie de nye elever til nemmere at falde ind i uddannelsessystemet, har vi med købet af Jegindølejren åbnet op for endnu et sted, hvor det stadig kan lade sig gøre at være ung i Danmark. Hos os er der nemlig plads til både det sjove og det alvorlige.

Det er derfor introture fra mange uddannelser år på år vender tilbage til os. Igennem de seneste år har vores samarbejdspartnere for eksempel været uddannelser på Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, SDU-Odensen, SDU-Esbjerg, Arkitektskolen i Århus, TECO-Herning, HIH-Herning, Copenhagen Business School og mange, mange flere. Vi ved hvad der skal til for at i får den bedste oplevelse, og har ro til jeres aktiviteter frem for at bruge jeres energi på så meget andet.

Vi lover pæne og rene omgivelser, så i bare skal møde op og gå igang. Vi tilbyder endda at hjælpe jer med indkøb - send os en indkøbsliste, så vender vi tilbage med priser før accept. Vi kan få varerne til konkurrencedygtige priser, og så er de leveret når i ankommer.

Skulle der imod alt forventning være noget i har brug for hjælp til på lejrene, så er vi kun et opkald væk. 

 

For at se hvad lejrene indeholder og kan byde på, kan du klikke her.